AVORS
AVORS

Мрежа агенција за осигурање квалитета у високом образовању Централне и Источне Европе (Central and Eastern European Network of Quality Assurance Agencies in Higher Education – CEENQA) одржала је 26.06.2023. године редован двомјесечни онлајн састанак представника агенција чланица мреже. На састанку су поред извјештаја предсједника и чланова одбора презентоване новине у раду и активности Агенција чланица мреже.

Нова дешавања и напредак у Центру за процjењивање квалитета у високом образовању (SKVC) из Литваније представио је Almantas Šerpatauskas, директор Центра,  док је нова дешавања и напредак у Националном акредитацијском бироу за високо образовање (NAB) из Чешке представила Martina Vidláková, шеф одељења за стратегију. Gregor Rebernik, замјеник шефа сектора за међународну сарадњу Националне агенције Републике Словеније за квалитет у високом образовању,презентовао је Водич за процјену квалитета.

На састанку на којем су учествовали представници свих агенција чланица мреже Агенцију за високо образовање Републике Српске представљали су мр Душка Радмановић, помоћник директора Агенције за акредитацију и међународну сарадњу, Татјана Радаковић, МА, стручни савјетник у Сектору за акредитацију и међународну сарадњу и Бојан Шолаја, МА, виши стручни сарадник у Сектору  за акредитацију и међународну сарадњу.

Javni poziv za prijavljivanje eksperata iz zemlje i inostranstva

Партнери

Чланство у мрежама

ENQA INQAAHE CEENQA

Јавни позив