AVORS
AVORS

 

Европски форум осигурања квалитета (European Quality Assurance Forum – EQAF) по први пут је ове године одржан оналјн на тему ''Флексибилно образовање: импликације за осигурање квалитета''.

Форум је одржан 12. и 13. новембра, а уводној сесији присуствовало је више од 400 учесника из установа и институција које се баве високом образовањем у првом реду из Европе, али и свијета.

Првог дана Форума одржано је неколико презентација у вези са флексибилним радом високошколских установа у условима насталим због пандемије вируса Корона, док се друга сесија бавила питањима унутрашњег осигурања квалитета у ванредним ситуацијама.

Друга половина првог дана била је посвећена питањима у вези са вањским осигурањем квалитета у ванредним ситуацијама. Други дан форума бавио се питањима како ће се подучавати специфичне вјештине у новим условима, као и укљученошћу студената у развој културе квалитета.

Представник Агенције за високо образовање Републике Српске на Европском форуму осигурања квалитета била је начелник Одјељења за осигурање квалитета и међународну сарадњу Душка Радмановић.

 


Партнери

Чланство у мрежама

ENQA INQAAHE CEENQA